Vemicelli de cartof dulce cu legume
Ingrediente:
Vermicelli de cartof dulce
ceapa verde
morcov
sos de soia light
ardei gras rosu/verde
bambus
urechi de lemn
muguri de soia(sau puteti folosi varza taiata subtire)
5 condimente chinezesti
sare chinezeasca
Mod de preparare:
Urechile de lemn trebuiesc hidratate timp de 20-30 de minute inainte de a le adauga in mancare.
Puneti apa la fiert intr-o oala , dupa ce a fiert o opriti si cufundati vermicelli de cartof dulce in apa si lasatii acolo timp de 10 minute,
In acest timp taiati legumele fasii.
Punem intr-un wok 2 linguri de ulei la incins
Ceapa o calim pret de cateva secunde apoi adaugam toate legumele si sosul de soia. Spre sfarsit adaugam si vermicelli de cartof dulce , sosul de soia condimentele si sare dupa gust.
Retete recomandate:
Furnici in copac
Orez chinezesc prajit cu orez si ananas
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu