Pui Shanghai







Ingrediente:

1 piept de pui dezosat
1 lingura de mustar
1 lingura sos de soia light
1 lingura seminte de susan alb
1 lingura vin de orez
5 linguri de tempura  (tempura este o faina condimentata)
5 linguri de pesmet
sare
piper



Mod de preparare

Pipetul de pui il taiem in fasii subtiri de 2 cm .Intr-un bol amestecam tempura cu putina apa sosul de soia mustarul ,vinul,susanul,sare si piper dupa gust,amestecam totul.

Punem un wok cu ulei la incins

Luma pe rand bucatile de pui, le trecem prin pesmet apoi prin amestecul pe care l-am facut din tempura si sosuri, le prajim pe ambele parti.

Scoatem puiul pe un servetel de bucatarie absorbant pentru a scapa de excesul de ulei.

Totul este foarte rapid si usor .

Se serveste cu garnitura de legume sau cu garnitura de fidea de orez.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu