Creveti cu mazare si orez basmati
Ingrediente:
500 g de creveti mari decorticati
2 linguri sos de soia light
coaja rasa si sucul de la o lamaie
1 ardei iute rosu mic uscat
2 catei de usturoi, taiat in felii mici
1 cm de ghimbir proaspat
400 g pastai de mazare
2 cepe verzi taiate felii subtiri
coriandru
1 lingura de ulei de floarea soarelui
2 lingurite uleid e susan
seminte de susan alb
1 cana de orez basmati pentru garnitura
Mod de preparare:
Punem la marinat crevetii impreuna cu sosul de soia,coaja de lamaie rasa si sucul de la lamaie,ardeiul iute tocat,ghimbirul ras si 2 linguri de apa , timp de 10 minute.
Intre timp se incalzeste uleiul de floarea soarelui intr-un wok la foc mic si calim totul timp de cateva minute. Transferam pe platou si presaram seminte de susan deasupra.
Se serveste cu garnitura de orez basmati.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu