Creveti in pesmet cu nuca de cocos
Ingrediente:
1/2 cana de tempura
1 cana de pesmet panko
1 cana pulpa din nuca de cocos maruntita
1 kg de creveti decojiti
ulei vegetal
sos dulce iute
Mod de preparare:
Amestecam faina tempura cu apa pana obtinem un sos nici gros nici subtire.
Se combina pesmetul cu nuca de cocos intr-un castron separat.
Scufundam crevetii usor in pasta de tempura apoi prin tempura cu nuca de cocos, apasand usor pentru a acoperii bine crevetele cu pesmet.Repetam aceasi metoda pana terminam crevetii. Ii asezam pe un platou il acoperim apoi ii bagam la frigider timp de 30 min.
Dupa 30 min punem ulei vegetal in wok,pentru a testa ca uleiul este incins deajuns putem sa introducem un cub de pesmet , daca acesta devine auriu putem sa punem crevetii in ulei la prajit timp de 2 minute sau pana crevetii devin crocanti.
Folosim o spumiera pentru a scoate crevetii din wok si ii transferam pe un platou
Se serveste cu sos dulce iute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu