Ingrediente:
- fidea de orez
- urechi de lemn
- ardei iute
- usturoi
- coriandru
- ceapa verde
- ghimbir
- dovlecei
- porumb
- sos de soia light
- ulei de susan
- vin de orez
- spanac
- seminte de susan alb
Mod de preparare:
Fideaua de orez se gateste conform instructiunilor de pe pachet,se scurge bine,se spala sub jet de apa rece.Urechile de lemn se taie in bucati mari.ardeiul iute si usturoiul se taie in felii fine.ceapa verde se separa de frunze si se taie rondele.
Incalzim uleiul in wok la foc mare apoi adaugam ciupercile si le calim ,adaugam usturoiul,ardeiul iute,ghimbirul,dovleceii,coriandru si partea alba de la ceapa.Calim totul pentru 3 minute sau pana se inmoaie legumele.
Intre timp amestecam intr-un bol 2 linguri de apa 1 lingura de sos de soia light,o lingurita de ulei de susan si vin de orez. Punem tot amestecul in tigaie si amestecam totul .
Spre sfarsit taiem spanacul si il punem in wok impreuna cu fideaua de orez. Amestecam usor si asteptam sa se caleasca fideaua si frunzele de coriandru.Transferam totul pe platou si poresaram seminte de susan alb.
Se serveste cu felii de lamaie verde sos de ardei iute sau sambal amestecat cu frunzele de la ceapa verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu