INGREDIENTE:
- 2 banane coapte
- 5 linguri fulgi de nuca de cocos
- un pahar de faina de orez
- 5 linguri de zahar
- un varf de sare
- 1/2 lingurita praf de copt
- 2 linguri seminte de susan alb
- 1/3 cana de apa
- ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE:
Intr-un bol de dimensiuni medii combinam faina de orez, zaharul,semintele de susan,sare,praful de copt si fulgi de nuca de cocos.
Se amesteca si se adauga apa pana devine o pasta.
Banana o curatam de coaja apoi o taiem in 3 parti egale.
Adaugam ulei intr-un wok.
Scufundam bananele in aluat apoi le praji timp de 5 minute sau pana cand acestea prin o ciuloare maronie.
Cand ati terminat , asezam bananele pe un prosop de hartie.
Lasam bananele sa se raceasca timp de cateva minute.
Se poate servi cu lapte condensat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu