Sushi cu mac



Ingrediente:


  • 2 cesti de orez pentru sushi
  • 3 linguri de otet de orez
  • 1 lingura de zahar
  • piper negru fin macinat
  • crema de branza
  • 2 morcovi fin tocati
  • ulei vegetal
  • somon afumat
  • ceapa uscata
  • seminte de susan
  • usturoi tocat
  • seminte de mac
  • sos de soia
  • ghimbir murat
  • pasta de wasabi

Mod de preparare:

Prima data ne ocupam de orez, il clatim bine in jet de apa rece apoi il punem in apa la fiert cu un praf de sare.Dupa ce orezul este fiert il lasam 20 min sa se raceasca.
Otetul se amesteca cu zaharul.
Amestecam crema de branza cu morcovul si ceapa.
Pe o folie de plastic punem putin ulei vegetal, apoi adaugam orezul, pentru a luca mai usor cu orezul trebuie sa avem mainile ude.
Peste orez punem un strat de somon,crema de branza,apoi rulam usor .

Se amesteca impreuna ceapa uscata cu semintele de susan , usturoiul si semintele de mac,apoi fiecare rulou de orez il amestecam prin amestecul de seminte.
Taie fiecare rulou in 8 bucati cu un cutit umed.
Se serveste cu wasabi,soia si ghimbir murat
Dupa cum observati nu am folosit foi de alge pentru acest tip de sushi.


Poate te intereseaza si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu