Scoici Saint-Jacques cu sos picant si edamame





Ingrediente:

10 scoici saint jacques
2 catei de usturoi tocat
ceapa verde feliata
1 jumatate de lingurita de amidon de porumb
2 linguri sos de soia
3 lingurite de zahar
1 lingura de otet de orez
1 lingura de ulei de susan
1 lingurita ulei de masline
1 sfert de lingurita de piper rosu zdrobit
1 sfert de lingurita de piper negru


Mod de preparare:

Amesteca ceapa verde, usturoiul tocat, sosul de soia, otetul de orez, zaharul, amidonul de porumb, uleiul de susan si piperul rosu zdrobit. 
Incinge uleiul de masline si prajeste scoicile putin pe ambele parti, timp de 2-3 minute. 

Adauga peste ele sosul si lasa-l sa fiarba putin, pana se ingroasa. Apoi scoate scoicile pe o farfurie si adauga peste ele putin sos.
Scoicile cu susan si sos picant se servesc calde, decorate cu ceapa verde si edamame.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu