Carne de crab cu crema de branza in foi wonton


Carne de crab cu crema de branza in foi wonton



Ingrediente:

crema de branza
carne de crab
1 lingura de zahar pudra
un varf de cutit de sare
foi wonton
ulei, pentru prajit



Mod de preparare:

Se amesteca crema de branza cu carnea de crab, zaharul si sarea intr-un castron.
Pe mijlocul foii de wonton se pune aproximativ o lingura de umplutura.
Punem putina apa pe marginile fexterioare a foii wonton.
Impachetam foia wonton ca pe un portofel.
Ciupiti marginile foii pentru a sigila bine si pentru a va asigura ca nu exista nici o cale ca umplutura sa se scurga.

Carne de crab cu crema de branza in foi wonton



Incalziti uleiul intr-un vassi prajiti pachetelele de wonton pana se rumenesc.
Folositi hartie de bucatarie pe o farfurie pentru a trage excesul de ulei din preparat.
Se lasa putin la racit inainte de a se servi cu un sos dulce acrisor sau dulce iute dupa gustul fiecaruia

Carne de crab cu crema de branza in foi wonton





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu