Ingrediente :
Pentru churos:
-faina
-scortisoara
-sare
-zahar vanilat
-ulei vegetal
-zahar
Pentru sosul de ciocolata:
o ciocolata neagra (tocata)
1/2 ceasca de smantana
Mod de preparare:
Combina zaharul si scotisoara intr-un bol.
Intr-o cratatita mica la foc mediu, amestecam apa ,zahar,sare si ulei vegeta.Aducem amestecul la fierbere apoi oprim focul.
Amestecam cu faina pana cand formam o mingie .
Intre timp aluatul il punem intr-o punga pe care o gaurim intr-un colt (depinde cat de gros doresti sa fie biscutitele) Luam o foarfeca si taiem churros cam de 5 cm lungime.
Bagam churros in ulei si il prajim pana devine auriu dupa care il tavalim bine prin zaharul cu scortisoara si il transferam pe platou.
Pregatim sosul:
Bucatile de ciocolata le punem intr-o cratita pe foc si le topim, nu aducem la fierbere.
Dupa ce ciocolata s-a topit adaugam putin zagar si smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu